Voor mensen die geen zin hebben in de rij te staan voor oliebollen.

Dit had het jaar moeten worden voor Udenaar Thiery Thielemans. Met haar foodtrucks is ze al jaren een graag gezien gezicht tijdens evenementen en festivals. Daar verkoopt ze smoothies, wafellolly’s en meer vanuit haar Lekker Hotel Mama retro foodtruck. “Toen we beseften dat het hele festivalseizoen niet door zou kunnen gaan was er wel lichte paniek” vertelt Thiery. “Maar opgeven zit niet in mijn aard, ik besloot met mensen om me heen te sparren over wat nog wel kon. Ik besloot het over een andere boeg te gooien en mezelf van ander werk te voorzien.

“Wel is het einde van het jaar weer een stukje hoopvoller. We merkten dat mensen met kerst en oudjaar toch weer vroegen naar onze wafellolly’s. Ook kregen we al een aantal keer te horen dat mensen ze graag vooruit willen bestellen omdat ze geen zin hebben in de rij te staan voor oliebollen” lacht Thiery. Hoe dan ook, we hopen volgend jaar weer een feestje met iedereen te kunnen vieren en elkaar te zien op een festival of ander mooi evenement. Tot die tijd kun je absoluut voor die festival-smaken bij ons terecht.”

Mocht je wafellolly’s of cinamon rolls willen bestellen dan mag je mailen naar info@lekkerhotelmama.nl of whatsappen naar 06-37169214.