Mensen schieten te hulp bij crowdfunding voor Ron

UDEN – Wanneer een familielid ziek is kun je onmogelijk stil zitten. Zo kwam René van der Zee meteen in actie met een crowdfunding toen hij hoorde dat zijn broer een speciale behandeling nodig had. Zijn broer Ron van der Zee was nog herstellende van zijn herseninfarct, helaas stond de volgende tegenslag al voor de deur. Ron werd gediagnostiseerd met longkanker.

Op 4 mei werd de crowdfunding op steunactie.nl gelanceerd. “We zijn enorm geraakt door het feit dat zo veel mensen ons te hulp schieten” vertelt René. Het doet de familie en Ron enorm goed om zo veel steun te mogen ontvangen. Ron zelf heeft ondanks zijn ziekte en fysieke achteruitgang direct de draad opgepakt en contact gezocht met een gerenommeerde kanker-kliniek in Zwitserland. Een team van artsen werkt al 20 jaar volgens een zeer beproefde methode om vergevorderde kankers te overwinnen of minstens om deze dragelijk te maken. Maar voor behandeling is wel snel actie nodig, iedere seconde telt. Daarom vraagt René nu om hulp voor zijn broer.

“De behandeling kost veel geld maar Ron heeft zijn zinnen, hoop en vertrouwen helemaal op dit traject gezet”, vertelt René. “We zijn enorm dankbaar voor iedereen die de crowdfunding steunt of deelt. We hopen zo snel mogelijk het benodigde bedrag bij elkaar te hebben zodat de behandeling zonder financiële zorgen kan starten.”
De actie is te vinden via www.steunactie.nl/actie/help-ron-om-longkanker-te-overwinnen en iedere donatie wordt met enorme dankbaarheid tegemoet gezien.