Nieuw Sushi Restaurant “Umaizo” Opent In Uden, Warme Ontvangst (+Sneakpeek)

Umaizo betekent bravo of lekker! in het Japans. Alle oren en ogen waren de laatste maanden gericht op de Facebookpagina “Sushi Restaurant Uden”. Via deze pagina probeerden twee vriendinnen een sushi restaurant naar Uden te lokken. En dat is ze gelukt! Na een klein half jaar kregen de twee vriendinnen contact met een heuse sushi ondernemer. Er werd een crowdfunding gehouden en binnen 36 uur werd een bedrag van 220.000 euro binnen gehaald. Ondertussen was er al uitgebreid begonnen aan de verbouwing van het oude Aldi pand aan de Meester van Coothstraat.

Na nog geen 3 weken na de crowdfunding was er meer dan 400.000 euro geïnvesteerd in het pand. Uden stond inmiddels klaar in de startblokken om te reserveren. De menukaart, met bijna 100 sushi en grill gerechten, werd goed ontvangen. Ook de eerste recensies liegen er niet om. Alléén maar positiviteit voor Umaizo.  Op dit moment is het restaurant nog aan het proefdraaien maar het lijkt het er op dat het gezegde “Een goed begin is het halve werk” op gaat voor dit sushi restaurant.

De redactie van UdenOnline ging uitgebreid uit eten en maakte wat sneakpeek foto’s. De sfeer? Een sushi restaurant zoals Uden nog niet gezien heeft met prachtig moderne kunstprints op de muren, naar verluid ontworpen door Udense kunstenaars. Een mooie aanwinst voor Uden. In de wandelgangen hoorden we al dat dit wel eens de Japanse versie van ’t Zusje genoemd werd. De eigenaar vond deze vergelijking een enorm compliment, maar misschien toch nog te veel eer. “We doen ons best om de kwaliteit iedere dag te verbeteren met leuk personeel en een fijne sfeer, maar ’t Zusje is toch wel een niveau dat in mijn ogen ongekend is”.

Hoe dan ook, deze hotspot is een absolute aanrader, dus reserveer vanaf januari op tijd, voor er ’t Zusje taferelen beginnen.

Voor meer informatie en reserveren:

https://www.umaizo.nl