Wordt De Udense DJ Daan Junior De Volgende Martin Garrix?

Wordt De Udense DJ Daan Junior De Volgende Martin Garrix?

daan-junior-tekent-platencontract

Een tijdje was het stil rondom het jonge talent beter bekend als “Daan Junior”. De 19 jarige stond dit jaar al op Festyland, Dream Village, United Festival en nog veel meer toffe dingen. Op zijn eigen profiel was vandaag te lezen dat hij een contract heeft getekend bij het platenlabel “Entraxxx Music”. De jonge DJ wil op deze manier zijn muziek een groter publiek laten bereiken. Wij vroegen Daan wat zijn plannen zijn.

Voor de mensen die je nog niet kennen, wat voor muziek draai je?

Als Daan Junior draai ik Urban en ga ik ook meer richting de house kant. Vanaf volgend jaar ga ik ook met een andere naam aan de slag, maar daar over volgt snel meer.

Wat kunnen we van je verwachten in 2017?

Heel veel nieuwe muziek, een nieuw avontuur met een nieuwe naam ik blijf daarnaast Daan Junior wel doen maar mijn nieuwe naam wordt eind dit jaar bekend! Ik wil graag weer heel veel leuke boekingen.

Je hebt een contract getekend. Wat ga je doen samen met Entraxx Records?

Ik heb hier een nieuwe plaat getekend die ik ga releasen op Entraxx. Mijn droom is een trouwe fanbase opbouwen die genieten van wat ik doe! Het mag allemaal nog een stuk groter maar ik ben erg blij met de kansen die me worden geboden. Het lijkt me erg vet om op 7th sunday te staan en wat andere festivals !

Wij wensen Daan Junior veel succes met de nieuwe stap in zijn avontuur.

 

CATEGORIES
Share This